Onderhoud

Wij als Autoservice Keizer kunnen u veel onderhoudsservices leveren. Bent u bijvoorbeeld opzoek naar nieuwe banden voor in de zomer of winter? Is de apk van uw auto afgelopen? Grote of kleine beurt, of misschien wel een reparatie voor uw auto. Bekijk hieronder al onze services die wij doen in het onderhouden van uw auto.

APK

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring, en het is een verplicht onderhoudsonderzoek dat in Nederland elk jaar moet worden uitgevoerd op auto’s vanaf 4 jaar oud. Het doel van het APK-keuren is om de verkeersveiligheid te verhogen door te controleren of auto’s aan de minimale veiligheidseisen voldoen.

Tijdens het APK-keuren worden verschillende onderdelen van de auto gecontroleerd, zoals de banden, de remmen, de verlichting en de uitstoot van schadelijke stoffen. Wij bij Autoservice Keizer hebben een keurmeester in dienst die uw auto een APK-keuringscertificaat mag geven zodat u weer veilig de weg op kan.

Uitlijnen

Het uitlijnen van een auto is een belangrijke taak die nodig is om ervoor te zorgen dat de auto rijdt en stuurt zoals het hoort. Als de wielen niet goed zijn uitgelijnd, kan dit leiden tot slijtage van de banden, trillingen in het stuur of zelfs ongelukken. Het is daarom belangrijk om de uitlijning van de wielen regelmatig te laten controleren en aan te laten passen als dat nodig is. Bij Autoservice Keizer hebben we speciaal gereedschap voor het uitlijnen van uw wielen en ze weer goed afgesteld staan.

Banden wisselen

Rijd u op een versleten band, wilt u upgraden naar een betere band, of wilt met winterbanden rijden tijdens de koudere maanden? Het is aan te raden om banden te kiezen die geschikt zijn voor uw rijstijl en voor de weersomstandigheden waarmee u te maken krijgt. Wanneer de banden op uw auto versleten of beschadigd zijn, kan dit leiden tot slechte wegligging en verminderde remprestaties, wat kan leiden tot ongelukken. Het is daarom belangrijk om regelmatig de staat van uw banden te controleren en ze op tijd te vervangen als dat nodig is.

Uitlezen van uw auto

Het uitlezen van een auto is een proces waarbij gegevens worden verzameld uit de elektronische systemen van de auto. Deze gegevens kunnen worden gebruikt om problemen met de auto te diagnosticeren, om de prestaties te monitoren, of om onderhoudsbehoeften te identificeren.

Bij Autoservice Keizer kunnen we met behulp van speciaal gereedschap de gegevens van uw auto uitlezen en deze informatie gebruiken om eventuele problemen te diagnosticeren en te verhelpen.

Remmen

Het is belangrijk om regelmatig de staat van de remmen op uw auto te controleren en ze op tijd te vervangen als dat nodig is. Als de remmen versleten of beschadigd zijn, kan dit leiden tot slechte remprestaties en kan het zelfs leiden tot ongelukken.

Als u problemen ervaart met de remmen op uw auto, zoals een slechte remweg, trillingen in het stuur, of een hoog piepgeluid, is het aan te raden om een bezoek te brengen aan Autoservice Keizer. Onze monteurs kunnen de staat van de remmen controleren en eventuele reparaties of vervangingen uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw auto veilig is om te rijden.

Ruitenwissers

Als u problemen ervaart met de ruitenwissers op uw auto, zoals trillende ruitenwissers, ruitenwissers die niet goed werken, of een slecht zicht door de vuile ruiten, is het aan te raden om een bezoek te brengen aan Autoservice Keizer. Onze monteurs kunnen de staat van de ruitenwissers controleren en eventuele reparaties of vervangingen uitvoeren om ervoor te zorgen dat de ruitenwissers opnieuw goed functioneren. Ook kunnen wij uw ruitenwisservloeistof toevoegen of helemaal opnieuw vervangen zodat alles weer in goede staat is.

Accu

Er zijn verschillende redenen waarom de accu van een auto kan leeglopen of beschadigd raken, zoals het achterlaten van de verlichting aan, het gebruik van te veel elektrische apparaten terwijl de auto stilstaat, of ouderdom. Als u problemen ervaart met de accu van uw auto, zoals moeilijk starten of een lege accu, kunnen wij als Autoservice Keizer dit voor u oplossen. Wij kunnen de staat van de accu controleren en eventuele reparaties of vervangingen uitvoeren om ervoor te zorgen dat de accu weer goed functioneert.

Lichten

De lichten van een auto zijn een belangrijk onderdeel dat ervoor zorgt dat de auto zichtbaar is op de weg en dat de bestuurder goed zicht heeft tijdens het rijden. Er zijn verschillende soorten lichten die op een auto voorkomen, zoals koplampen, mistlampen, achterlichten, en knipperlichten.

Als u problemen ervaart met de lichten op uw auto, zoals defecte lampen, trillende lichten, of een gebrek aan verlichting, is het aan te raden om een bezoek te brengen aan onze auto garage Autoservice Keizer. Wij kunnen uw lichten controleren en eventueel hierbij een vervangingen uitvoeren om ervoor te zorgen dat de lichten opnieuw goed functioneren.